Skip to main content
Alle foto: Jarle Eknes

Tre HELT MED-stillinger ved hotel Alexandra i Loen, Stryn kommune

I samarbeid med HELT MED lyser hotel Alexandra ut tre stillinger for personer med utviklingshemming.  -- Dette er et samarbeid vi gleder oss til å være med på, sier hotellets personalsjef Fride Fjellheim Sande til avisen Fjordingen.  --Ved Alexandra er vi opttatt av mangfold, og trenger alle ressurser vi kan få, og det er fint om vi kan bidra til å få personer med utviklingshemming inn i ordinært arbeid, legger Sande til. 

Stryn og Hotel Alexandra er først ut med HELT MED-stillinger i Nordfjord. Stryns varaordfører (V) Torstein Tvinnereim har vært sentral i dette arbeidet, og har vært døråpner for flere stillinger, både på hotellet og andre steder i Stryn. Flere utlysninger vil komme etter hvert.

 okt 21 alexandra 3

Jobbspesialist Frida Haavik i InVia er den som følger opp arbeidstakerne som får jobb i Stryn og omegn gjennom HELT MED-ordningen. Dette er en stor trygghet både for arbeidsgiverne og arbeidstakerne. Oppfølgingen varer gjennom hele arbeidskarieren de har på hotellet eller på andre arbeidsplasser gjennom denne ordningen.

okt 21 Alexandra 2

-- Her er det kjekt å jobbe, sier hotellsjef Ingri Grov Kämpf til Fjordingen. --Vi har mye å tilby, det skjer ting hele tiden.

Les artikkelen (bak betalingsmur) her

 

Her er lenker til de tre ledige stillingene: 

Frokostvert 

Vaskerimedarbeider 

Renholdsmedarbeider