Skip to main content
Adam Berge. Foto: Hanne Kluge

Til Arendalsuka for å jobbe for å styrke muligheter i arbeidslivet

NRK Rogaland (radio) har intervjuet Emily og Adam, som reiser til Arendalsuka for å jobbe med viktige saker.

Emily Ann Riedel er valgreporter for TV BRA, og skal til Arendalsuka for å lage innslag til valgsendingene. Hun trekker frem arbeidsmuligheter for personer med utviklingshemming som en spesielt viktig politisk sak. Selv jobber hun på Scandic hotell i HELT MED-ordningen.

Adam Berge jobber på Eiganes skole i Stavanger. Der er han «altmuligmann», med oppgaver knyttet til vaktmestertjenester og elevaktiviteter. Han roser sjefene og arbeidskollegene, og forteller at dette er en fantastisk arbeidsplass.

Han sier til NRK at HELT MED er viktig for å gi jobbmuligheter til personer med funksjonsnedsettelse.

--Det HELT MED gjør er HELT KANON, sier Adam.


Selv er han godt i gang med forberedelsene til Arendalsuka, hvor han både skal stå på HELT MEDs stand og delta i arrangement med blant annet arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen.

-- Der kommer jeg til å fortelle at det må fokuseres enda mer på HELT MED. Vi kan gjøre mye, vi kan fortelle om HELT MED til publikum, men det hjelper ingenting hvis vi ikke får politikerne med på banen.


Adam understreker at det er politikerne som har virkemidlene for at HELT MED skal kunne vokse og gi arbeidsmuligheter for flere.

 

Hør innslaget på NRK Rogaland her: https://www.dropbox.com/s/lcfhuo5ic7lfb06/Lokalen-NRK_Rogaland-Emily_Adam.mp3?dl=0