Skip to main content
Johannes Tveitnes. Foto: Jarle Eknes

Johannes deltar i debatt med arbeids- og sosialministeren under Arendalsuka

Til helgen reiser Johannes Tveitnes fra Jørpeland til Arendal for å fortelle om hva Stiftelsen HELT MED  har betydd for ham, og hvorfor det er viktig med et inkluderande arbeidsliv. 26-åringen har fått drømmejobben ved rådhuset i Sandnes kommune gjennom HELT MED, skriver avisen Strandbuen.

 

–Arendalsuken er startskuddet på en hektisk valgkamp, og da er det viktig for oss som skal stå på stand å få en arena hvor vi kan få lov til å være med på debatter og utfordre politikerne, sier Tveitnes til Strandbuen.

Han fikk jobb som servicemedarbeidar i Sandnes kommune i februar i fjor gjennom Stiftelsen HELT MED. Stiftelsen jobber for å skape arbeidsplasser for de som trenger ekstra støtte i arbeidslivet.

– Det er mange personar med funksjonsnedsettelser som ikke har arbeid og som har lyst til å jobba i en ordinær bedrift, og da kan HELT MED hjelpe de og få de inn i en ordinær jobb, sier Tveitnes.

I paneldebatt 17. august deltar Johannes Tveitnes som møtevert og brukarrepresentant. Tom Tvedt, som er leder av Norsk Forbund for utviklingshemmede, er debattleder. 

De andre som er med i debatten er arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen (H), stortingsrepresentantene Lise Christoffersen (Ap), Margret Hagerup (H), lokalpolitiker Inger Brokka De Ruiter (SV)  og daglig leder i HELT MED, Jarle Eknes.

– Jeg gruer meg litt når en av de som deltar i debatten er minister, men jeg tror det går bra, sier 26-åringen.Dette er utdrag fra artikkel i Strandbuen. Les hele artikkelen her (bak betalingsmur)