Fra venstre: Idar H Olsen, Ildrid Kjøl, Øyvind Brunsvik, Stig Gjetøy og Arne Volden. Alle ansatt ved NAV Kristiansund.

HELT MED-stilling i NAV Kristiansund

Øyvind fikk den aller første jobben i Kristiansund gjennom HELT MED-ordningen. Han har tidligere vært på dagsenter, men ønsket å prøve noe nytt. Han søkte på stilling som trivselsvert hos NAV, og fikk jobben. Det har blitt en suksesshistorie som fortjente kake og feiring. -NAV har blitt en bedre arbeidsplass med Øyvind på laget, sa avdelingsleder Idar H. Olsen. 

 HELT-MED-og-Varde.jpgFra venstre: Kjell Vidar Fromholtz (Varde), Marianne Kreutz (HELT MED) og Gunn Kruse Steen (Varde).

Bak hver eneste suksesshistorie om de så langt 225 ressurspersonene som har fått fast jobb gjennom HELT MED, ligger det til grunn et godt samarbeid mellom blant annet kommunene, arbeidsgiverne og lokale tiltaksarrangører som bistår med oppfølging. I Kristiansund er det Varde som står for den gode oppfølgingen, sammen med HELT MED sentralt. Avdelingsleder Kjell Vidar Fromholtz og jobbspesialist Gunn Kruse Steen fra Varde var begge til stede under markeringen. Vardes innsats har vært avgjørende for det vellykkede arbeidsforholdet Øyvind har hos NAV, og er klar for fortsatt samarbeid med HELT MED om flere arbeidsplasser i kommunen.

Marianne Kreutz (jobbskaper og koordinator i HELT MED) har vært sentral i alle fasene, og holdt tale på arrangementet. Hun fortalte at det var fem søkere til stillingen. To var ved dagsenter, en jobbet i VTA-S-ordning hos Varde, og to var helt uten jobb eller annen lignende dagaktivitet. Hun fortalte at Øyvind møtte svært forberedt til intervjuet..

Kake2 SharpenAI Focus

Øyvind gratuleres med å være den første som fikk jobb gjennom HELT MED-ordningen i Kristiansund. Kaken representerer en fremtidstro, hvor målet er at dette skal være den første i en lang rekke av jobbmuligheter for målgruppen i Kristiansund.

Kommunalsjef_3-SharpenAI-Focus.jpgKommunaldirektør Siv Iren Stormo Andersson overrakte blomster til Øyvind brunsvik, på vegne av ordføreren. 

Kommunaldirektør Siv Iren Stormo Andersson fortalte de i hennes avdeling har nedfelt et mål om ti HELT MED-stillinger. HELT MED-satsingen i Kristiansund er godt forankret i kommunen. Kommunens begeistring og engasjement lover godt for fortsettelsen, der ressurspersoner med utviklingshemming, utviklingsforstyrrelser og lærevansker gjennom dette vil få flere jobb- og karrieremuligheter.

 

Oversikt-SharpenAI-Focus.jpg

Alle foto: Jarle Eknes, daglig leder i HELT MED.

 

Kontakt

Kontakt oss
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ansatte »

Organisasjonsnummer
924 358 092

Oslo
Postadresse og besøksadresse:
HELT MED, Seljeveien 6, 0575 Oslo

Bergen
Besøksadresse:
HELT MED, Strandgaten 1
(Strandhjørnet), 5013 Bergen

Fakturaadresse
Stiftelsen HELT MED c/o ASR
Accoounting as, Postboks 1027,
1803 Askim

EHF: 924358092

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.