Kinomedarbeider

HELT MED lyser på vegne av Symra kino ut stilling som kinomedarbeider. HELT MED-jobber er for personer med utviklingshemming som mottar uføretrygd.
 • Sted
  Lambertseter, Oslo
 • Arbeidsgiver
  Symra, Nordisk Film Kino
 • Stillingstittel
  Kinomedarbeider
 • Frist
  07.11.2021
 • Ansettelsesform
  Fast ansettelse

HELT MED-kode

3224

Om stillingen

Symra kino har ledig stilling som kinomedarbeider.

Her er eksempler på arbeidsoppgaver du kan få. Vi finner ut etter hvert hvilke arbeidsoppgaver som passer best for deg og hvilke oppgaver du skal jobbe mest med. Du vil få god oppfølging og opplæring: 

 • Fylle på varer i kiosken
 • Rydde kinosaler etter filmvisning
 • Stå i billettkontroll og ønske gjester velkommen

KVALIFIKASJONSKRAV

 • Du må være motivert for jobben
 • Du må møte i tide
 • Du må være god til å lytte
 • Du må være flink til å holde orden
 • Du må ha god personlig hygiene
 • Du må håndtere at det til tider kan bli høyt tempo

STILLINGSSTØRRELSE

Det er ledig en 40 - 60 % stilling. Stillingsstørrelse kan tilpasses etter behov hos arbeidsgiver og søkers ønske. Stillingen vil innebære arbeid på både dagtid, ettermiddag/kveld og i helger.

LØNN

Du beholder din uføretrygd. I tillegg får du lønn av arbeidsgiver tilsvarende 20 % av sammenlignbar tarifflønn (dette vil vanligvis utgjøre litt over 30 kroner pr time).

Den som er aktuell for jobben tilbys først en praksisperiode på fire uker før en endelig ansettelse. Du vil i praksisperioden motta et honorar fra HELT MED.

Dato for ordinær ansettelse vil bli nærmere avtalt.

Om arbeidsgiver

Nordisk Film Kino er Norges største kinovirksomhet, med over 3 millioner årlige besøkende. Det er totalt 17 små og store kinohus rundt i Norge, med tilsammen 65 saler og over 10 000 seter. 

Nordisk Film Kino har over 350 serviceinnstilte medarbeidere som sørger for at gjestene blir møtt med vennlighet og et godt bredt filmtilbud. Nordisk Film Kino representerer mangfold, både ved sammensetningen av vårt personale og det filmtilbudet vi presenterer.

Nordisk Film Kino er en del av Nordisk Film og en del av Egmont. Egmont er et av Skandinavias største mediehus med over 5000 ansatte i mer enn 30 land. Egmont har alt fra Oscar-nominasjoner til OL i Sotsji på CV’en. Av søsterselskaper i Norge kan vi nevne blant annet TV2, Egmont Publishing og Cappelen Damm. Egmont er en stiftelse som siden 1920 har støttet veldedige formål rettet mot barn og unge.

Vårt motto er: We bring stories to life.

Nordisk Film Kino er stolt over å ha inngått avtale med HELT MED om etablering av arbeidsplasser for personer med utviklingshemming.

Kontaktinfo

Alle henvendelser rettes til HELT MED

Rebecca Helen Perez (HELT MED)

tlf 93 84 62 50

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Arbeidssted

Nordisk Film, Symra kino

Cecilie Thoresens vei 23

1153 Oslo

Nettside

Kontakt

Kontakt oss
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ansatte »

Organisasjonsnummer
924 358 092

Oslo
Postadresse og besøksadresse:
HELT MED, Seljeveien 6, 0575 Oslo

Bergen
Besøksadresse:
HELT MED, Strandgaten 1
(Strandhjørnet), 5013 Bergen

Fakturaadresse
Stiftelsen HELT MED c/o ASR
Accoounting as, Postboks 1027,
1803 Askim

EHF: 924358092

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.