Servicemedarbeider (2)

HELT MED lyser på vegne av Sulland Bodø ut to stillinger som servicemedarbeider. HELT MED-jobber er for personer med utviklingshemming som mottar uføretrygd.
 • Sted
  Bodø
 • Arbeidsgiver
  Sulland Bodø
 • Stillingstittel
  Servicemedarbeider (2)
 • Frist
  Kontakt HELT MED
 • Ansettelsesform
  Fast ansettelse

HELT MED-kode

3251

Om stillingen

Sulland Bodø har ledig to stillinger som servicemedarbeider.

Her er eksempler på arbeidsoppgaver du kan få. Vi finner ut etter hvert hvilke arbeidsoppgaver som passer best for deg og hvilke oppgaver du skal jobbe mest med. Du vil få god oppfølging og opplæring.

 • Ansvar for ny personalkantine: kjøpe inn brød og pålegg, smøre rundstykker, lage salat, etc, rydde/holde orden i kjøleskap, gjøre klart til lunsj, renhold og påfyilling kaffemaskiner, sette inn og ta ut av opvaskemaskin, etc

 • Ansvar for rydding og renhold: holde det rent og ryddig på bedriftens områder (ute/inne), snømåking, klippe plen, løvblåse, søppel, etc, klargjøre og vaske biler

Det er ledig to stillinger som servicemedarbeider der den ene stillingen får mest ansvar og oppgaver i personalkantinen og den andre med rydding og renhold rundt om i bedriften. Stillingene vil overlappe litt ift oppgaver.

KVALIFIKASJONSKRAV

 • Du må være motivert for jobben
 • Du må møte i tide
 • Du må være god til å lytte
 • Du må være flink til å holde orden
 • Du må kunne jobbe litt selvstendig
 • Du må være serviceinnstilt

Vi trenger en medarbeider som bidrar til å lage en hyggelig stemning blant ansatte og kunder.   

STILLINGSSTØRRELSE

Det er ledig to 50-100% stillinger. Stillingsstørrelse kan tilpasses etter behov hos arbeidsgiver og søkers ønske.

Arbeidstid avtales nærmere ved oppstart, men utgangspunktet er kl.0800-1600. 

LØNN

Du beholder din uføretrygd. I tillegg får du lønn av arbeidsgiver tilsvarende 20 % av sammenlignbar tarifflønn (dette vil vanligvis utgjøre litt over 30 kroner pr time).

Den som er aktuell for jobben tilbys først en praksisperiode på fire uker før en endelig ansettelse. Du vil i praksisperioden motta et honorar fra HELT MED.

Dato for ordinær ansettelse vil bli nærmere avtalt.

OM ARBEIDSGIVER

Sulland Bodø er forhandler og merkeverksted for Audi, SKODA og Volkswagen. Vi er en del av Sulland som er en av Norges aller største virksomheter innen bil. Ingen andre kan tilby det samme produktspekteret.

Flere av markedets mest populære modeller finner du i vår portefølje. I Sulland Bodø jobber det i overkant av 40 kompetente medarbeider og her jobber de ansatte med salg, kundemottak og reparasjoner av biler. 

Vår visjon er å bli den mest kundeorienterte bilforhandleren. Vi ønsker å skape gode opplevelser enten du besøker oss på nett, er i butikken for å handle bil eller besøker vårt verksted.

Sulland Bodø er stolt over å ha inngått avtale med Helt Med om etablering av arbeidsplasser for personer med utviklingshemming i bedriften.

Kontaktinfo

Alle henvendelser rettes til HELT MED

Ørjan Hinna (HELT MED) tlf 97 17 24 60

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Arbeidssted

Sulland Bodø

Gamle Riksvei 15

8008 Bodø

 Nettside

Hvordan er det å jobbe i Sulland? (YouTube)

Kontakt

Kontakt oss
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ansatte »

Organisasjonsnummer
924 358 092

Oslo
Postadresse og besøksadresse:
HELT MED, Seljeveien 6, 0575 Oslo

Bergen
Besøksadresse:
HELT MED, Strandgaten 1
(Strandhjørnet), 5013 Bergen

Fakturaadresse
Stiftelsen HELT MED c/o ASR
Accoounting as, Postboks 1027,
1803 Askim

EHF: 924358092

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.