Servicevert

HELT MED lyser på vegne av NAV Molde ut en stilling som servicevert. HELT MED-jobber er for personer med utviklingshemming som mottar uføretrygd.
 • Sted
  Molde
 • Arbeidsgiver
  NAV Molde
 • Stillingstittel
  Servicevert
 • Frist
  01.08.2022
 • Ansettelsesform
  Fast ansettelse

HELT MED-kode

4287

Om stillingen

NAV Molde har ledig stilling som servicevert.

Her er eksempler på arbeidsoppgaver du kan få. Vi finner ut etter hvert hvilke arbeidsoppgaver som passer best for deg og hvilke oppgaver du skal jobbe mest med. Du vil få god oppfølging og opplæring:

 • Kontoroppgaver: holde orden i fellesarealer, gjøre klart møterom, ordne enkel mat til møter, fylle papir i kopimaskiner, vanne blomster.
 • Renholdsoppgaver: vaske over bord etter lunsj, sette inn og ta ut av oppvaskmaskin, holde orden på felleskjøkken.

KVALIFIKASJONSKRAV

 • Du må være motivert for jobben
 • Du må møte i tide
 • Du må være god til å lytte
 • Du må være flink til å holde orden
 • Du må kunne jobbe litt selvstendig

STILLINGSSTØRRELSE

Det er en ledig stilling på 50-100 %. Stillingsstørrelse tilpasses etter behov hos arbeidsgiver og søkers ønske.

LØNN

Du beholder din uføretrygd. I tillegg får du lønn av arbeidsgiver tilsvarende 20 % av sammenlignbar tarifflønn (dette vil vanligvis utgjøre litt over 30 kroner pr time).

Den som er aktuell for jobben tilbys først en praksisperiode på fire uker før en endelig ansettelse. Du vil i praksisperioden motta et honorar fra HELT MED.

Dato for ordinær ansettelse vil bli nærmere avtalt.

OM ARBEIDSGIVER

NAV Molde er en kompetansebedrift med ca. 80 medarbeidere og med et solid fagmiljø. Virksomheten er utviklingsorientert og har høye ambisjoner. Gjennom vår innsats får flere mulighet til å være i arbeid, delta i samfunnet og være sikret inntekt. NAV Molde yter tjenester til Molde kommunes ca. 32.000 innbyggere.

NAV søker ansatte med hjerte for mennesker og fagområdene våre. Visjonen vår er å gi mennesker muligheter, og dette gjør vi ved å utvikle Norges beste arbeids- og velferdstjenester. NAV består av 19 000 kompetente og engasjerte medarbeidere. Vi jobber tverrfaglig i sterke fagmiljøer. Hos oss skal arbeidsmiljøet være preget av involvering, åpenhet og tillit.

Molde kommune er med sine 32000 innbyggere den største kommunen i romsdalsregionen. Vi er nok mest kjent for roser, jazz og fotball, men er minst like stolte av høyt utdanningsnivå og god folkehelse i befolkningen. Kommunen har et rikt kulturliv og et ekspansivt og variert næringsliv. Molde kommune er i positiv utvikling. Vi samarbeider med næringslivet, akademia og lag og organisasjoner for å utvikle attraktive og bærekraftige lokalsamfunn. Med umiddelbar nærhet til høye fjell, dype fjorder og åpent hav innbyr molderegionen til unike og allsidige naturopplevelser året rundt.

NAV Molde er stolt over å ha inngått avtale med HELT MED om etablering av arbeidsplasser for personer med utviklingshemming.

Kontaktinfo

 

Alle henvendelser rettes til HELT MED

Rebecca Helen Perez (HELT MED)

tlf 93 84 62 50

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Arbeidssted

NAV Molde

Frænavegen 16

6415 Molde

Nettsted

 

Kontakt

Kontakt oss
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ansatte »

Organisasjonsnummer
924 358 092

Oslo
Postadresse og besøksadresse:
HELT MED, Seljeveien 6, 0575 Oslo

Bergen
Besøksadresse:
HELT MED, Strandgaten 1
(Strandhjørnet), 5013 Bergen

Fakturaadresse
Stiftelsen HELT MED c/o ASR
Accoounting as, Postboks 1027,
1803 Askim

EHF: 924358092

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.